Susu Anmum

Ada tak ibu yg minum susu anmum? Ok tak?

9 Balas

nurse sy xbg minum anmum sbb kndungn gula bnyak..susu anmum pon bg sy manis sikit...sy minum enfamama perisa coklat..perisa biase pon sedap...try mintak smple susu enfamama..try dulu boleh minum ke x..

lepas minum susu anmum Rasa sakit kepala + pening n mual....bila consul dgn doc susu tu ikut sesetengah badan.....Ada badan boleh terima atau tidak....bagi Saya susu kambing lagi sesuai utk saya....

Okey.. Doc scan pon baby sihat.. Bila scan 5d.. Tembab je muka.. Doc kata baby sihat.. semua cukup Untk pembesaran dy

Nurse xbagi minum apa2 susu ibu , baby besar & gula tinggi katanya . Saya minum HL dari awal preg sampai bersalin .

ok, baby sihat dan aktif. prnh try similac tp tak lalu. Anmum rasa plain jgk yg ssuai.

sy dlu suka similac..klo annum..muak dan bau susu tu kuat.lain org lain citarasanye kn😊

3y ago

similac bg sy manis jgk..jd sy stop mnm.sy mnm susu fresh HL low fat..

Saya minum cirit birit terus stop, saya minum hl je skrg

sy minum anmum materna jgk .. okay je

Sy anmum sembelit