7 hari period normal ke?

Sudah 1 tahun cycle saya period tak beratur susah hamil juga..dr ckp normal xde sakit apa.. bulan lepas saya period keluar brketul2 byk ..adakah kotor darah ke?? 4 hari ini saya period keluar ketul2.. or pergi jumpa dr pakar 🙏..sebab saya nak plan anak 😔

5 Balas

kadang cyst endometriosis tu sis. sy pernah 10 hari heavy period. selama ni jumpa doktor, scan² pastu doktor cakap ada cyst..

2y ago

langsung tak expect ada cyst sebab tiap bulan haid juga. cuma lari 2 atau 3 hari dari tarikh sepatutnya..😅 moga dipermudahkan usaha utk dptkan baby ya sis. sy pun masih menunggu

Pergi hosp jumpa doc awak. Kalau dah irregular period ni mmg kne jumpa dr

2y ago

sudah cek scan rahim normal...dr ckp mgkin hormon

Better jumpa doktor lah sbb jenis haid tak teratur kan

selalu ? lepas gugur bila kita tahu kita akan period balik ??

2y ago

tak pernah gugur...

better jumpa doktor