Period delay 8 hari

Setiap bulan lewat period .. saya xtau nak cakap apa.. saya malas fikir nak plan anak dah.. kalau lewat period mesti pergi jumpa dr ckp normal mcmnie tanpa jelaskan !! Sebab saya stress !! Adakah ubat hormon tak? Cycle period kembli normal boleh plan anak? Selama saya dah usaha but xde rezeki betul

2 Balas

Adik ipar sy bru lps keguguran smlm sbb dia xtau dia pregnant dh 6-7weeks..dia punya period lg xtentu.. Kdg 2bln sekali, kdg 3bln sekali.. Bila jumpa doktor sbb period lewat, doktor akn bg ubat.. Dan brp hari lps dia kluar drh igt period sbb dh 2bln xperiod tanpa check upt, lps tu igt segugut truk sampai xblh bngun, g klinik 4-5x tp xscan just bg ubat je sbb doktor kata normal.. Dia ttc 2tahun.. Mungkin bkn rezeki dia.. Semoga sis sabar, ada rezeki sis nnti.. Yg penting kalau setiap kli lewat make sure buat je upt..

Can try this. it is made from natural ingredient, more friendly to our body. I used to be like you, getting work life balance is the best remedy. Don’t rely on medicine ya 😊 https://www.hurixs.com.my/onlinestore/en/female-supplements/24-45-coline-tong-capsule.html?gclid=CjwKCAiA7IGcBhA8EiwAFfUDsS21D9DKUOxoT32YzCI26lyFQA9zt9Fk2OryYxd3LH5YWoj1xUYnzBoCjuoQAvD_BwE