saya plan nak anak😟

Hi mommy!! Nk kongsi...Saya tak dtg period 2 bulan lebih ..so saya pergi jumpa dr cek scan perut ..dr ckp saya uterus tak ckup darah..dr bagi makan ubat vit darah tambah dan folic acid.. syukur keluar period tarikh 26 march -2april (habis period) Kalau boleh terus rancang hamil ke normal selepas abis period ???#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Boleh je rasanya kot. Try la dulu bersama dari lepas period tu. Yg penting jangan skip makan ubat2 tuu

2y ago

okay sis..