Suami garang

Suami saya garang .. kalau gaduh 2-3 hari taknak bercakap .. kita time pregnant perlukan dia sangat hmm 🥺🥺

12 Balas

saya baru 3 tahun perkahwinan. kenal suami memang la dh 10 tahun baru kawen, tapi betul la org kata.. dh sebantal..baru tahu perangai pasangan mcm mana. suami saya jenis baran juga. tapi, saya tgh mengenali dia aka tengah cuba cari jalan nk menjinakkan dia 😂.. alhamdulillah setakat ni dh thu cemana nk bertindak dan counter. kalini pregnant, saya malas makan hati sebab saya maleh nak layan perasaan mcm masa anak first. kita kena pandai main tarik tali sis. kalau dia jenis boleh makan silent treatment, buat. mcm laki saya xmakan silent treatment ni. either buat muka tebal malas nak layan, atau counter dia dengan cara bijak. kalau suara dia makin naik..jgn naik kan suara dri dia. itu husband saya la. sebab dia ni ego tinggi namampus 😂😂😂 sibbaik dia garang xnaik kaki tangan. kqlau x dah bergusti dah HAHAHAHA