Bersama

Hi semua, sepanjang saya pregnant, saya tak pernah bersama suami, walaupun sekarang dah 18 week, nanti berpantang pun dia kena berpuasa semalam 2 bulan,. Saya risau kowt dia makan luar atau curang belakang saya. Sebab kami jenis jarang berkomunikasi, cakap benda penting je. Suami jenis yg tak banyak cakap, and garang org nya. Dulu pernah sekali dia curang waktu kami dah nak nikah, so saya takut benda macam ini berulang.. ??

1 Balas

boleh je bersma msa preggy..Xslah pon..Klu sis tkt curang..Bg kasih syg btul2 walaupun mngdung..Layannya elok2..Xade dia cri lain..Sb laki nie kdg2 ade yg fikir isteri xdpt bg ape dia nk jdi cri lain..Tmbh2 yg bersma tu..Tu ape sye pernah bce lah sb curang

5y ago

bnykkm komunikasi..Klu dia diam kte mulakn..Jgn hnya yg ontg je..Lgpon nty ade ank kne sllu komunikasi dgn suami sb ank ikut cntoh tauladan dri kte