Pregnant tapi tak suka marah

Saya sebelum pregnant jenis cepat nak marah. Garang. Suami jenis lembut and banyak diam. Tapi dh pregnant ni macam terbalik pulak. Saya jadi banyak sabar and tak suka marah. Ada yang macam saya?

2 Balas

Alhamdulillah. Saya perasan pregnant sy kalini pun suka senyum, lagi mudah nak kawal emosi, tk suka marah2 huhu

Syukur... 🥰 saya lebih suka begitu. Saya memilih untuk bertenang semasa kehamilan, malas nak sentap2. 😁