Bengkak susu

Spe2 tau cara nak hilangkan??..please help im suffering... :(

18 Balas

Terus kuat dan bersabar. Saya masa kena bengkak susu smpai demam dan bkn sekali kena few times. Sy kena bengkak susu n nipple crack at the same time nak breastfeed pun sakit sgt2 tambah dgn demem. Sy pam susu sejam sekali n bottlefeed anak. Nasib la suami dpt tolong jagakan baby and bottlefeedkan baby. Sy mmg dh xlarat sgt. Sy ad buat benda pelik letak coolfever dkt breast sbb xtahan sgt rasa sakit dkt breast. Semoga terus kuat dan bersabar yea.