Bengkak susu

Spe2 tau cara nak hilangkan??..please help im suffering... :(

18 Balas

Confinement lady tolong urutkan bengkak saya dulu. Uiiiisshhh memang sakit ?

5y ago

Kena tahan sis or not lagi sakit, kena mastitis. Take care!

Panggil bidan tlong urutkan sis @ letak kelopak sayur kubis kat breast...

5y ago

Betul, kobis boleh Meredakan bengkak susu. Selain tu tuam dengan botol panas balut dengan lampin

Dulu saya panggil bidan urut,alhamdulilah ok lepaa diurut2

5y ago

Saya kebetulan bidan tu urut sekali saja...tak da ulang2,maybe sbb bengkak susu saya tak serius sgt

Tuam air panas dlu sis.bg breast 2 lmbut.pas 2 pam

Saye letak kobis , best, sejuk2, surut bengkak InsyaAllah

5y ago

Sya dah try..alhamdulillah..bengkak dah surut..

Tuam dengan batu sungai.. and do pam..

Saya letak kubis yg sejuk tu sis

5y ago

Jgn letak lebih dari 1jam. Maximum 3kali sehari

Letak kubis