Hai assalamualaikum , im 13 weeks pregnant and skrg tengah suffering sakit ulser bibir kering and sometime rasa nak pitam pening kepala .

Ada x cara nak pulihkan benda ni

5 Balas

Wa'alaikum salam... Tak pregnant pun kene minum air ini kan lagi tgh pregnant Dik... Awak kene minum banyak air ye... Tgh mcm ni badan sangat memerlukan air.. 😊 Bibir kering boleh sapu madu..

perkara normal awl preggy.. bykkn minum air msk n rest. istiqomah byk sabar. besar pahala sabar utk ibu mgandung ni☺️😉

Waalaikumussalam. Sy pun mcm ni. Bila ke kk cek urine.air kurang sgt2 dlm badan. minum air byk2 ye.

Banyakkan minum air sis. Memang akan kerap ke bilik air. Cuba minum 3liter tuk 1ari

cara dia minum air banyak je . cuma nya kena rajinkan diri pergi tandas 😂