Cara-Cara Merawat Bengkak Susu

Hanya tuan badan sahaja yang tahu betapa sakitnya terkena bengkak susu ni. Di sini kami kongsikan antara cara berkesan bagi melegakan masalah bengkak susu. https://my.theasianparent.com/cara-hilangkan-bengkak-susu/web-view

2 Balas

perkongsian terbaik... saya mengallami bengkak susu semasa di wad dan masih boleh tahan lagi. Sampai di rumah, tak tahan, lagi2 bila adik ipar cadangkan beli susu formula takut susu badan tak cukup. Stress. Suami call kak ipar yg full breastfeeding, kak ipar guide through phone dan mesej cara urut, pam dll. Masya Allah, berkesan. Masa cek up post natal di KK, nurse pun urutkan dada dan tengok cara saya menyusukan anak dan guide saya. Syukur alhamdulillah... dikelilingi dgn orang yg betul dlm pembelajaran penyusuan

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 tk sanggup sakitnya bila kena bengkak susu