kancing gigi

Smlm kena injection kancing gigi kli kedua..sakit die rasa nk nangis ? lengan baju xboleh trsentuh kt bhgian inject...nk bwk kreta pn xboleh...mse inject yg kli prtama..ok lagi boleh buat keje ape semua..minta suami tuam kan ais barulah ok sakit nye..rse serik plk kne ccuk?

15 Balas

Yg enjet tu xpndai kot....sy kat tmpt checkup kalo nurse len enjet mmg terasa sakit....ada sorg nurse tu je kalo dia yg enjet xrasa sakit...ank2 pon kalo dkt tgn dia...kne enjet pon rilex je...paling xsuka kalau bdk praktikal yg enjetkan...kompom sakit!

4y ago

Sy dah kena sblm2 x pulak sakit mcm ramai dok ckp ni

Sy bu lpas injet kncing gg 3 ary lepas.. Dos yg pertama.. Mmng sakit.. Smpai bnkak tgn.. N rasa panas tmpt injet tu.. Harini tgn rasa lenguh smpai ke siku.. Huhu.. Yg pasti badn rasa letih jee.. Nk tidoo je rasa..

Saya baru kena tadi yg first inject. Alhamdulillah tidak sakit sebb nurse saya lembut ja jarum masuk xterasa pun. Cuma ptg tdi mengantuk tidur ja effectnya. Yg second lepas sebulan dia inject lg 😃

4y ago

Ye sma lah yg first mmg xsakit pun..still boleh gerakkan tgn n buat kje..xtahu lah yg kedua ni dos trlebih or jarum besar ke ape..mmg sakit yg amat😅 bkn nk kate ngada2 ke ape..dah mmg sakit kn

sy yg x takut jarum pun sakit demam bile kene inject kancing gigi...yg inject 1st blk umah lenguh2 lengan,demam,..yg 2nd plak lenguh je...nk ilang lenguh2 tu seminggu jugak..hehe...

X sakit langsung relax je.. Xde rasa ape 😁..dh biasa inject2 ni.. Dh sebati kat badan.. Next sy dos ke dua bulan depan.. Hari ni dah sekali.. Alhamdulillah syukur d prmudahkan

4y ago

Wahhh hebatnye..hehehe ok lah klau da sebati 🤭

Sy yg 1st suntikan x sakit, tp suntikan yg kedua tu agak sakit. Tp,suntikan matangkan paru2 baby lg sakit..trauma betul,tp demi baby, ibu jd serba kuat

4y ago

Ye btul tu

Minggu ke berapa eh kena cucuk kancing gigi ni? Saya dah 28 minggu ni tak kena cucuk pun lagi.

4y ago

Baik tnya die.. Nurse lupalah tu.. Sy pun mcm tu nurse terlupa.. Nasib tnya psal buku tu complte.. Sy xtau kan.. Nurse pun bgtahu next kene inject.. Dah hari ni dos 1..next month dos dua pula..

Sya first inject esoknya sakit tekak. Hingus. Batuk😂😂😂.. check suhu normal...

4y ago

Aikk pelik..😅

Hahahaha betul². Beza betul enjet pertama and kedua tu kan sakitnya 😂

4y ago

Yee betul..yg first tu sy ok je..yg kedua ni lps ccuk tu trus brdenyut2 kt lengan tu..dah lah g checkup sndri..nk balik tu drive kete pn payah pastu terus masuk kje,mood trus swing 😂

sy enjit pertama sakit.. yg kali kedua x rasa sakit lgsung.

4y ago

Lain org lain rasa kod.. @ dos lain2..entah lah