kancing gigi

Smlm kena injection kancing gigi kli kedua..sakit die rasa nk nangis ? lengan baju xboleh trsentuh kt bhgian inject...nk bwk kreta pn xboleh...mse inject yg kli prtama..ok lagi boleh buat keje ape semua..minta suami tuam kan ais barulah ok sakit nye..rse serik plk kne ccuk?

15 Balas

Hahahaha betul². Beza betul enjet pertama and kedua tu kan sakitnya 😂

4y ago

Yee betul..yg first tu sy ok je..yg kedua ni lps ccuk tu trus brdenyut2 kt lengan tu..dah lah g checkup sndri..nk balik tu drive kete pn payah pastu terus masuk kje,mood trus swing 😂