kancing gigi

Smlm kena injection kancing gigi kli kedua..sakit die rasa nk nangis ? lengan baju xboleh trsentuh kt bhgian inject...nk bwk kreta pn xboleh...mse inject yg kli prtama..ok lagi boleh buat keje ape semua..minta suami tuam kan ais barulah ok sakit nye..rse serik plk kne ccuk?

15 Balas

Saya baru kena tadi yg first inject. Alhamdulillah tidak sakit sebb nurse saya lembut ja jarum masuk xterasa pun. Cuma ptg tdi mengantuk tidur ja effectnya. Yg second lepas sebulan dia inject lg 😃

4y ago

Ye sma lah yg first mmg xsakit pun..still boleh gerakkan tgn n buat kje..xtahu lah yg kedua ni dos trlebih or jarum besar ke ape..mmg sakit yg amat😅 bkn nk kate ngada2 ke ape..dah mmg sakit kn