Inject Kancing Gigi

Pagi tadi checkup kena inject kancing gigi pertama kali.. Allahu sakit nya.. Malam ni dah bengkak tmpt inject tu.. Tangan pun tak larat nak angkat..,?

6 Balas

Sy hari tu dtg review klinik tiba2 nurse ckp nak jarum kancing gigi. Xda persiapan segala. Lps jarum terus drive blik rumah. Bsok pagi bngun nak p kerja aduii sensaranya nak pusingkan stering kreta. Kebas2 tangan.

Saya dua kali kena inject. Alhmdulillah tak sakit pun. Dia bengkak. Tido mngiring belah yg tak sakit. Dlm smnggu dh baik. Mse inject tu jgn tahan. Buat rilex je. Kalau urat tegang mse kte tahan mmg sakit.

Saya Seminggu Nak Tunggu Baik Sepenuhnya Tangan Lepas Kena Inject .. Mana Taknyer , Husband Saya Suka Main² Ngan Saya , Dye Pergi Tekan² Tangan Saya 😑😑

tak sakit la inject tu, cuma tangan tu rasa lenguh 2,3 hari. saye tido nk pusing or tindih tgn tu pun lenguh betul.. smpai suami pun dilarang pegang 😂

Biasanya inject masa kandungan dh besar dlm 27weeks ke atas. Masa inject x la sakit pun cuma seminggu gak rasa lenguh & bengkak kt tmpat inject tu. 😅

Biasa inject nyh kandungan bpe bln sis. .rmai yg kata sakit. .seram pula sy.

3y ago

anak prtama sptutnya 2 kli inject sis..