Injection kancing gigi

Ada bakal ibu yang dah kena inject kancing gigi ? Berapa lama rasa sengal2 bengkak ni ye ?

25 Balas

Sya 2 kali cucuk ... 2 2 tak rasa apa 😂😂 cumaa bilaa tertindih je rasa sakit sikit ... 😂 ...

Alhamdulilah masa tu just 1hari je lenguh.. Balik dri kk tidur and tk buat kerje sngt.. Esoknye dh hilang lenguhnya

1st dose sy amek ms 2mggu jugak😅 mb sbb 3x cucuk utk mnum air gula . 2nd dose barulah 2-3hari je

2y ago

Maaf nak tanya, masa minum air gula tu memang akan kena cucuk ke..?, dah lupa, lama sgt x ngandung... Ada 12 tahun 😅

alhamdulillah sy kne cucuk...1 & 2 xde rase kebas tggan..sakit bengkak pun xsmapi 1 hari...

sy cucuk hri tu. alhmdulillah.. xada rasa apa2 pn. skit2 ke sengal2 bdn ke apa ka xada..

Dh cucuk masa kandungan 27weeks. Seminggu gak rasa lenguh & bengkak kt tmpat cucuk tu..

Xingat dh... 5taun lalu amk... haha... Akn bakal amk jgak nnt... skg bru 17w🤭

3 Hari mcm tu,cucuk ptama ok.yg kdua mcm nk demam.lenguh kemain tgn

Sya lepas suntik mcm xda kesan.. suntikan kedua pun sama..

sy 1st ccuk, 3hri sengal + kebas...2nd ccuk, xde msalh..