kancing gigi

Smlm kena injection kancing gigi kli kedua..sakit die rasa nk nangis ? lengan baju xboleh trsentuh kt bhgian inject...nk bwk kreta pn xboleh...mse inject yg kli prtama..ok lagi boleh buat keje ape semua..minta suami tuam kan ais barulah ok sakit nye..rse serik plk kne ccuk?

15 Balas

Sy bu lpas injet kncing gg 3 ary lepas.. Dos yg pertama.. Mmng sakit.. Smpai bnkak tgn.. N rasa panas tmpt injet tu.. Harini tgn rasa lenguh smpai ke siku.. Huhu.. Yg pasti badn rasa letih jee.. Nk tidoo je rasa..