❤31weeks 1day❤ bby twins❤❤

Tak sbr pula nak bsalin?? i miss my son yg sorg lagi d ruma..n my hubby juga??... Trpksa tinggal jau coz doktor likas bilang tinggal dekat2 dgn likas...okey??... Demi bby twins ni mmy sahut cabaran ini menahan rindu???.. Hrp bby sentiasa baik2 dalam peyut mmy ya???

9 Balas

Wahhh twins sis?? 😍 Saya cni taman sepanggar. Due 3/10 bakal beranak di hospital likas juga. 1st baby 🥰

5y ago

Eya sis... Sy due lma g sis 8/11 tp mgkin kna awal sebab twin n ada gdm sebab tu kna suru tinggal dekat2 likas😁😁...

Lebih kurang sy juga duenya nanti. Sy juga bersalin di Kota kinabalu

5y ago

Nti sma2 la nti kn sis😉

Sya tinggal di kkip salut,karambunai.dekat sikit🤗

5y ago

Ya lah sis..

Sis mau brsalin dkt hospital ibu dan kanak2 likas ka?

5y ago

I see.. Tq for info ya .. sy pun tnggl tnggu meletup jak ni skrg .. 38weeks 2 days

Wah, twins... Semoga baik2 semuanya.

5y ago

Tq sis

👶🏻👶🏻🥰

Wow twins 😍

semoga d permudahkan

5y ago

Amen...tq sis

Aminnn tahniah sisss

5y ago

Tq sis