♥BBY TWINS #22WEEK6DAY♥

32weeks doktor suru tinggal dekat2 dgn hospital likas.. Takut terbersalin awal katanya?... 9minggu lagi menunggu sblm tiba saat itu?

11 Balas

Waaa tahniah sis...dpt baby twins 😍 mudah-mudahan nanti smpai waktunya smuanya dipermudahkan ah...

5y ago

Sama-sama baa 😘

tahniah... jaga diri, positif slalu n berdoa moga ibu n anak dlm kandungan sihat walafiat n slmt

5y ago

Amen...tq sis

Sy pregnant twins, skrg da 32weeks 1day. semua da sakit

5y ago

Sis nti infom ya klu uda bersalin... Apa bersalin normal atau czer

Sya brsalin kt twin 36w tepat 😊

Tahniah, jaga diri, moga selamat..😍

5y ago

Tq sis😊

sis tahu twin dari awal ke

5y ago

😍😍😍

Best nyer dapat twin... 😁😁

5y ago

Eya sis... Sy pun waktu d sahkan twins senyum sampai ke telinga ni☺☺...

Conrats for having twins..

5y ago

Tq sis😊

Congrats and all the best!

5y ago

Thanks

twin smpai 37w ja