suami

normal ke awal2 pregnant ni takde selera dgn suami. kesian pulak trngok suami ☹☹

22 Balas

klau boleh awl2 xyah lg la kot.. sy bsama mlm pg tu kuar drah , tkejut sgt2 trus g hos cek up, doc ckp sb bsama suami, nsib baik xde ape2, trus puase dlu, sabar dlu.. bnde tu anytime bley buat, mase tu 16w.. suami pun fham..

4y ago

sy pun.. baru pgi tdi g klinik. dr suruh balik rehat .. harap takda apa2 😐

Sma la.. Dri awl ngndung smpai skrg xde feeling.. Trsa nk tp ble nga suami trus down tp lyn kn je ksian tgk suami duk ngtl ari2 nk suh lyn dia. Tp 3 4mggu lg kne la strt goda suami wlupn xlrt nk sng buka laluan

Depend sis ..stiap individu berbeza...😂😂✌kekdg ada org hri2 mau... Smpai la nk due...tp mcm sy selera tu ada..cume sbb ms tu ada placenta previa type 3.. maka x dgalakkn tuk bersama ..tkut bleeding...

5y ago

Okay 😊

Normal sis. Sy anak pertama dulu semangat sgt.. dgn anak ke-2 pn lebih kurang. Tp skrg pregnant ank ke-3... Langsung x da selera nak bersama..tp kecian kat husband, bagi jak la 😅

Normal kot sis. Sy mula2 pregnant je bernafsu. Skrg dh masuk 3rd trimester dh xde selera. Dh suami nak, kne la bg jugak kan. Nnti berdosa pulak😅

Sama dengan saya, skrang dah 8bulan husbend dah puasa 2bulan. Kesian tapi tu lah bila bersama memang x ada feel langsung

Depend pd individu n pembwkn seseorg gk sis.. Ada je jnis smpi ke hjg pregnant pn xblh dekat dgn suami..

Sma lh sy pun, mngkin sbb sy trlalu tkut ggur lgi.. sy btl2 jga kndngn kli ni.. tp ksian jgk kt hsbnd..

Sama laa sampai hari ini dah 6 bulan tak boleh rapat ngan suami 😔

Normal jer .. Sy stiap kli pregnant .. X ske suami dkt2 .. Geli 😁