Bersama dgn suami

Saya nak tanya, sy dah deliver baby 7 bulan yg lalu. Lahir normal ank pertama. Masih belum lg bersama dgn suami. Jahitan yg dlu tu akan ok ke once bersama. Sy ni trauma sikit sakit beranak aritu, dan sy seorang yg penakut. Tp dlm masa yg sama, kesian pulak dgn suami. Mintak nasihat pls terima kasih.

1 Balas

lepas 7 bulan normally jahitan dah fully recover. takde isu yg jahitan akan terbukak once bersama. boleh cuba dulu slow2. kalau masih takut or miss v kering sangat, try pakai lubricant.