Pregnant 5 minggu 5 hari

Boleh ke awal2 pregnant ni bersama dgn suami..

7 Balas

Boleh je nk bersama. Tapi kalau pernah ada bleeding atau jenis uri bawah tak digalakkan. Sebab risiko gugur tu tinggi. Kalau awal preggy ni, sebaiknya jgn ganas2 faraj dan kandungan sgt fragile. Faraj blh luka. Risiko bleeding juga. Jangan leps dlm. Nt perut awak sakit sbb berlakunya kontraksi awal.

2y ago

ok baik awak tq for the info....

boleh tapi klau ade irisko kerguguran better elakkn https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

Boleh takde masalah. Ini fakta janin dlm kandungan. https://www.instagram.com/reel/CbEhj75vIF-/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Kesian lah mr hubby Kalau tk boleh bersama nnt kena pantang lama 🤭

2y ago

tq awak. tq for the info ye

Boyehhhh Tapi jgn anash anash angat 😝 Tpi lepas bersama klau ada spotting ada bleeding cpt2 pergi hospital ya. Kalau ada history misscarriage better tggu baby besar skit baru bersamaaa

kalau xde bleeding, xde history misscarriage boleh je. cuma jgn ganas²

blh ja tp jgn kasar2 tkut nti blh jd bleeding...