sakit tulang pinggang ke pinggul

Nak tnya ibu2, normal ke sakit tulang pinggang ke pinggul, tp sakit sebelah je ?knapa ye mcmtu, sakit bila tunduk..dduk pn terasa jgk

11 Balas

normal sis. sy selalu alami nya jg. skrg 29week. asal wktu bangun tidur cba tarik badan dan kaki. tp betis kejang..kena urut pelan" baru hilang rasa kejang.

Saya dh 31week mmg rasa sakit tulang pinggul, utk hilang rasa sakit tu saya buat senaman kaki..mcm kt dlam gambar buku pink kita tu, sis cuba la..

5y ago

Bru tahu sis 😭 tq for sharing info tu ye... smoga Kita kuat 💪

Normal sis..sy pn alami bnda sm spnjng preggy ritu... Dont wory k😉✌anyway take care tw mommies..may Allah alwyz bless u..aamiin

Normal kot..saya pon hampir sepanjang masa sakit kat tulang belakang. Kekadang sampia rasa nk nangis 😢

normal sis. sy pun sllu sakit pinggul, tulang belakang. kalau bduduk lama sakit punggung. susah nak berdiri.

5y ago

Sama saya pn sakit kt bwah dgn punggung

Normal sis . Lagi² bila dah trimester ketiga 😅

Normal 😊

Normal sia

Normal