SAKIT TULANG PINGGUL SEBELAH KANAN

Hi ibu2 Normal ka Sakit tulang pinggul Tapi sebelah kanan saja .. dduk x selesa .. tidur pun x slesa.. Sakit smpi rasa nak angkat kaki sebelah pun x larat

4 Balas

Sama, sakit sebelah kanan juga. Lepas minta husband urutkan Alhamdulillah dalam seminggu mcm tu okay dah. Saya pernah juga tanya doctor dia cakap normal je 👍🏻 kadang sbb kekurangan calcium. Doctor sarankan ambil pil calcium n banyakkan minum susu. In shaa Allah lepastu okay dah.

Saya pon rsa yg sama mcm sis rasa start 11week rsa sakit sgt nk kata lenguh tak jgak

normal sis. sebab bby berat n ada tekanan

normal sis sebab rahim sdg berkembang