Buka buku pink

Hi mommy to be. Nak tanya week berapa ye boleh buka buku ? Moga mommy to be sihat okayy🤱

2 Balas

Haii awk ❤️ better call klinik berhampiran untuk confirmkan . Sbb ada lain klinik, lain . Sy dulu 8 week dh blh bukak, tp sy buat masa 9 week 🤣 tp sblm g klinik, pastikan g scan dulu dkt swasta (nak scan untuk confirmkan pregnancy), sbb misi dkt KK akan tnya ada tk bukti confirm pregnant, nnti blh bg yg kita dh scan tu 😁

2y ago

Better mggu 6 sis, mggu 4 dia comel, kdg tk nmpk . Better 6 lah 😁

Sebelum minggu 12. Boleh scan di klinik swasta dulu. Saya buka minggu 8.