BUKU PINK

Hi Mommy to be n mommy...nk tnya contoh kalau sy bukak buku dihospital swasta masih perlukah sy buka buku merah di kerajaan? #1sttimebecomingamother

5 Balas

Masa i register untuk bersalin kat private, one of the requirement is buku pink. Bukak je buku pink kat kk dulu. Penting buku pink tu

Better buat kat kerajaan,, lebih teliti n Foc lepas dah buka kat kerjaan baru inform staff kat sana nak sambung klinik kat swasta

tengok sis nak bersalin kat mana..klu kat kerejaan kena buka buku pink la..klu kat swasta tak payah buka buku pink

Better buka buku pink tu. Sebab kalau apa apa hosp swasta akan tolak ke GH juga nanti

Lebih baik kk jer