Buka Buku Pink.

Hi mommy, berapa week ye perlu buka buku pink?

2 Balas

Tengok keadaan awak, puan. Macam saya, 4minggu, doktor swasta yg mengesahkan saya hamil nasihatkan saya buka buku pink segera sbb saya berisiko hamil. Esok tu saya call KK, KK minta saya dtg keesokannya. Terus buat pemeriksaan diri saya dan kandungan. Puan boleh call dulu klinik berhampiran untuk appointment buka buku pink.

Better call kk tanya dorang. Sbb kalau kk dekat sy, sy pegi haritu dia bg tarikh semasa 10weeks pregnancy utk buat buku pink