Berapa lama sudah pengalaman anda?

Hi parents semua~ Dah nak tidur ke tu? 💤 Waiiiit jangan tidur dulu pleasee‼️🙅‍♀️ Jom kongsikan pengalaman anda dengan kami sekejap. Sudah berapa lama ya anda menjadi parents? Best tak?🥰

Berapa lama sudah pengalaman anda?
51 Balas

Alhamdulillah dah nk masuk 13 thn 20hb ni, baru bertambah sorg lagi pd bln 8 baru ni menjadi 8 org ank.. byk pengalaman yg berbeza membesar ank2.. penuh cabaran dan ujian.. perlu kesabaran yg tinggi 🥰

dah masuk 6tahun jadi ibu.. alhamdulillah,memang mencabar,sbb yg sulong n kedua lelaki.. sgt2 aktif.. semoga sihat2 semua anak ibu..☺️☺️☺️..

baru tahun ke 2 ..iaitu 2 tahun 3 bulan ikut umur anak ...kami jadi ibu bapa

15 tahun. tahun 2021 ni. bulan 12 tanggal 25 anak 3 sampai dalam perut 😊

baru khawin 6 bulan..terus dpat rezeki sekarang 32 week da..

12 tahun.. sejak kelahiran anak pertama pada 4/7/2009.

9tahun.. 27 bulan 1 2013 ank dah 4 yg bgsu baru 2bln

8.11.21 genap 3 tahun, sekejap je masa berlalu 🥲

11 tahun.best....lagi2 diam rumah sendiri

21 tahun.. ank yg sulung dh 21 tahun😅