Kongsikan bajet anda di bawah!

Mesti sebelum bersalin kita akan buat persiapan betul tak? 🥰 Berapa banyak yang parents ketepikan/sediakan untuk persiapan bakal bersalin nanti? Jom kongsikan bajet anda di bawah😉

Kongsikan bajet anda di bawah!
20 Balas

utk bersalin 150.00 ajeee.. in case sy ada mslh dalaman & perlu operate dll😂 syukur alhamdulillah.. dipermudahkan..last2 bajet beranak under 100.00😘 sy ambik gov.. sbb x lme pun dlm tu..bajet selebihnya sy lebihkan utk berpantang & brg2 baby💕💕

Kalau setakat bsalin tu hanya di gov je.. Tp klu utk slepas bsalin contoh utk pantang dekat 3k..utk tempah org jaga pantang.. So i prefer keluarkn duit utk ada CL dr bsalin di swasta.. Sbb lpas bsalin lg penting kn.. Nk rehaaaaaatttt.. Huhu

bajet bawah 1k aje include sekali dengan pakej berpantang sebab bersalin dekat gov & barang baby pun stanby yang penting aje sebab musim Pkp nie bukan bolee keluar mana pun 😁

budget dlm 1k la... nasib baik la sy bidan jg, buat rawatan sndri, urut suh suami ja.. masak kemas rumah smua ad ank sulung blh tlg..

3-8k 😊 besalin kat swasta and bepantang sendiri. sbb ada orang tolong jaga 🤗

Bersalin government. Budget below 100. Tak termasuk untuk kos masa berpantang

500 jeee. Lepas bersalin lagi byk nk pakai duit hihi

Kos berpantang 1k Kos bersalin guna GL

rm500 ank first.. ank n ibu

2.5k ibu & anak