Tips nk turun kuning bby

Boleh share ke tips utk kurangkan kuning bby,dh 4x check kuning bby tk turun2😥🙁

2 Balas

baby saya terpaksa campur susu fm sebab baby saya dikategorikan sebagai breastmilk jaundice. 21hari jugak baby saya baru free jaundice. jaundice nih kalau boleh kena kerapkan dia susu, bagi dia kencing and berak banyak. atau awak try lumurkan bdn baby dgn bedak sejuk. ini tips dari kawan saya. nak try awak boleh try. semoga anak cepat sihat ye :)

3y ago

Trima kasih sy akan tray semoga bby serasi😇

awak try mandi daun dukung anak .klu susah jumpa try mandian herba dekt kedai cina suruh husband tanya cina tu diorg akan show kam yg mne elak yg jenis sapu dekt puting ibu sbb takut tak sesuai dgn baby nnty kuning naik mendadak

3y ago

Trima kasih sis😍