Prolonged jaundice

Salam ibu2 , bole share tips x turunkan kuning bby? 14 harini genap kuning bby masi atas 100 😔😩

2 Balas

wasalam, bby sy pun prolonged jaundice, lahir prem. stp kali ambik darah tk tnggi sgt just range 118.7 gitu, tk tido bawah lmpu biru, alhamdulillah mnggu lps ambik darah, utk cek apa punca, smlm dh dpt result & dh jmpa doc pakar, doc kta bby sy dah range normal kuning, tk prlu ambik darah lgi, smua okay. sy kerap bgi susu bdn sja . ☺️ sy pun darah 0

bb sy lbh dr sebulan..msh ade kt dade kuning..xleh bt ape2 pn..just bg ssu jelh..sbb sy n suami darah 0..bb pn same.2 kali bawah lampu..doc ckp mmg jns camtu..sbb ambik darah xde pe2 pn