Due Date

siapa sini due date 20/7 ni...dah siap ke buat preparation semua?sy belum....???

19 Balas

Saya 29/7 , barang pun belum pack belum beli lagi 😅 . Nurse ngn mak saya semua suruh standby awal awal takut nanti ter bersalin awal haha .tapi alhamdulillah setakat ni larat lagi nak buat keje apa pun .

Sy due 22/7..alhmdulillah..preparation utk bby girl da sttle..dr 4 months beli brng ckit2...bila dkt2 nk due kite topup je mne yg terkrng🤗 #1stpregnancy

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Due date kite sama 😊 brg insyaAllah da cukup tapi belum pack masuk beg lagii hihi nevessss

5y ago

tu lah...brg semua dh ada tp belum siap kemas2 masuk bag lagi😁😊

Saya due 19/7 .. Dh sarat sgt, buat keja lbh sikit hbs satu badan sakit.. Maklum laa raya ni kn.. Huhu..

Due date 26/7 alhmdulillah smua dah siap,siap msuk beg skali..tkut trbsalin awal1😅

4y ago

Wahh..semua dah siap ke sis..share lah ape je yg perlu..Saya Tak berapa Arif sangat, sebab first baby

Due date saya 27/7 ni ..saya pon blom ada preparation ..ingat nak beli hujung bulan ni😁

5y ago

Hihi beza 1 hari jer ..

sye due 17/7..alhmdulillah semua dah siap..brng semua da ltk dlm kereta standbay awl😊

5y ago

aminn,ni pun dah mula sakit pinggang

Saya due 5/7 ... Bru nk buat preparation.. Blur nk prepare ape sbb anak sulung 😂😂

5y ago

Sama dgn sya,due 5.7 juga ni..tp semlm p klinik chck hb,10.4 ja..tapi sudah buat preparation la.hehe

Sy 30/7, nurse da suruh packing siap2, tp still belum, brg pun x cukup lg 😂

5y ago

Sma..30/7 brg bby omost complete,brg sndiri yg xterbeli lg ni😅

sama la...barang pn ada lagi yg belum beli...baju pn baru 6 pasng😁