Due date dah dekat..

Hi mommies... Due date sy 20/11/19 ni.. Rasa berdebar sangat.. Ada yang sama date ke?

23 Balas

Klu ikutkan due date saya 21/11...but.. Baby nak klr awal.. 11/11/2019... Semoga dipermudahkan nnt ye sis..

4y ago

Takpe.. Mkn puas2 dulu.. Lpstu nk klr.. Klrlah ye baby.. 😁

Saya 26/11..baby seronok kat dlm lagi..belum ada tanda2 nak bersalin lagi..semoga dipermudahkan sis..

4y ago

Aamiin..thanks sis..sama la..semoga dipermudahkan

Sy 17/11..tp berharap bby keluar sblm due.. Hehe. Wlpn rasa takot tp dok berdoa dh ada tanda turun..

4y ago

Semoga dipermudahkan sis..Aamiin

Sy 4/12 tp 20hb da kena bersalin..induce..sbb air ketuban lebih..semoga d permudahkan nanti #38weeks

4y ago

Thanks sis..Aamiin Aamiin

Sama dgn sy 20/11. Belum ada tanda2x lagi baby nk keluar 😅 tp pangkal peha sakit sgt.

4y ago

Sy masih menunggu juga..sakit tu ada..tp lom nk kluar juga😅

Sy due date 20/11 . Xsbr tggu baby kluar . Semoga mudah urusan sis

4y ago

Sama la kita sis...Aamiin Aamiin..sama juga dengan sis

Kita 24/11,semoga semua dipermudahkan..belum ada tanda²..

4y ago

Aamiin...semoga dipermudahkan utk sis juga

Sy 28/11 due. 12/11 dah bersalin😂 baby x sbr

4y ago

Okk, terima kasihh, akan minum bila dah 37w lebih .

Moga dipermudah semua ya... doa baik2 ja...In Shaa Allah...

4y ago

Aamiin aamiin..thanks sis

Sy 26/11..semalam 13/11 dh masuk ward..

4y ago

Aamiin..t.kasih