Due date kehamilan

Kenapa due date sy makin lama makin jauh ye. Mula² buka buku 20/7. Scan 10 mnggu due date nya 24/7. Scan 20 minggu due date 27/7. Scan 28 mnggu due date 29/7. #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Dr yg scan tu tgk tumberasan baby ikut berapa weeks.. Saya pun setiap kali scan mesti makin lambat due date.. Sbb dr tgk berat baby and panjang dia..

3y ago

ok terima kasih 🥰

mmg cm tu... sbb scan tu ikut saiz bby

3y ago

bile scan tu doc akan bgtau saiz bby dah berapa mgu so ikut ckp doc