due date 2021

siapa due date january 2021 .. kite due 20/01/2021 .. anak first

55 Balas

Semoga dipermudahkan urusan semua ibu yg bakal bersalin ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

semoga Allah swt permudahkan urusan kita melahirkan ank kita slmt dan ank dan pnjgkn ibu dan ank aamiin

3y ago

amin

InshaAllah 26/1/21 semoga Allah SWT permudahkan urusan kita bersalin slmt ibu dan anak aamiin

saya due 31/01/21 anak first. semoga kita semua dipermudahkan segala urusan 🤲🏻

Saya due patutnya 25.2..tapi dh bersalin pada 8.1..alhamdulillah..

25.1.21, birthday sy tu 20.1..hehe

3y ago

sama due date dgn sy 🙋

Saya pon due 20/1/21 haha smoga dipermudahkan ye semua

Smoga dipermudahkn urusan smua #TAPSupermoms

30/4/2021 secOnd Baby😊 smga dipeRmudahkan

saya pun 20 jan 2021 #24Nov20  #TAPSuperMoms

3y ago

wahh 😍sama la due kita .. moga dipermudahkn bersalin sis