Undi, Komen & Menang Edisi Raya !

Bawa pulang barangan Tupperware yang comel-comel ni sempena Raya tahun ni jom!😍 Senang je nak menang! Undi poll sebanyak mungkin di bahagian 'Poll' , Like post rasmi ni sekali tau & jangan lupa klik 'Sertai' di bahagian Pertandingan😍 Lepastu lambai lah min sikit dekat Komen bawah ni ya!👋 Goodluck semua! Tak sabar min nak cari pemenang kali ni🥰

Undi, Komen & Menang Edisi Raya !
100 Balas

DONE , Selamat Hari Raya untuk admin dan semua bakal IBU , dan semua yang dah bergelar IBU . Tak kira apa pun panggilan anak kita pada kita , dimatanya kita adalah orang yang sangat HEBATTTTT

3y ago

Selamat Hari Raya juga mommy 😘