Undi, Komen & Menang Edisi Raya !

Bawa pulang barangan Tupperware yang comel-comel ni sempena Raya tahun ni jom!๐Ÿ˜ Senang je nak menang! Undi poll sebanyak mungkin di bahagian 'Poll' , Like post rasmi ni sekali tau & jangan lupa klik 'Sertai' di bahagian Pertandingan๐Ÿ˜ Lepastu lambai lah min sikit dekat Komen bawah ni ya!๐Ÿ‘‹ Goodluck semua! Tak sabar min nak cari pemenang kali ni๐Ÿฅฐ

Undi, Komen & Menang Edisi Raya !
100 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

DONE , Selamat Hari Raya untuk admin dan semua bakal IBU , dan semua yang dah bergelar IBU . Tak kira apa pun panggilan anak kita pada kita , dimatanya kita adalah orang yang sangat HEBATTTTT

12mo ago

Selamat Hari Raya juga mommy ๐Ÿ˜˜

Done min. harap dapat menang. tak pernah menang contest melalui apps ni๐Ÿ˜…

VIP Member

โคDONE๐ŸŽ‡โœจ๐ŸŽ†๐ŸŽ‡๐ŸŽ† ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹

VIP Member

Alamak, baru tersedar contest ni hari ni. Min, notice meeee pleaseeee ๐Ÿ˜‚

12mo ago

Heheh haaah undi poll banyak-banyak harini jangan stop tau haha. last day tau harini!๐Ÿ˜†

D. O. N. E ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Hai minn ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ Nak hadiah tupperware ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

12mo ago

๐Ÿ‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐Ÿฅฐ

VIP Member

Done.. Hai min๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ semoga ade terselit rezeki saya Aamiin ๐Ÿคฒ

12mo ago

Hi mommy hana๐Ÿฅฐ insyaAllah amin. Jangan lupa undi banyak banyak harini ya, sebab harini last day๐Ÿ˜˜

VIP Member

Done Moga ada rezeki Tak pernah menang dr AsianParent ๐Ÿ˜ƒ

Baca lagi
12mo ago

Amin amin. Jangan lupa undi banyak-banyak last day harini ya!๐Ÿ˜˜

๐Ÿ™Œ๐Ÿผ hi min!!! nampak tak kita lambai min???๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰

Done hye Min..Min selamat hari raya๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

12mo ago

Haiii mama ummi . Selamat hari raya jugak ๐Ÿ˜˜ Pertandingan ni 3 hari tau. Set alarm hari hari eh๐Ÿ˜†

LIKE AND VOTE POST โœ… ITS DONE .. AND HI MIN ..๐Ÿ‘‹