Min cari pemenang pengguna undi poll paling banyak malam ni!

Jom sambil rehat selepas terawih atau moreh tu, Kita isi masa lapang sikit dengan undi poll nak😉 Haaah! Mestilah ada hadiah untuk pengundi yang terbanyak😘 Komen DONE okay kalau dah👋

Min cari pemenang pengguna undi poll paling banyak malam ni!
29 Balas

Min, nak tnya. Kita kena komen done sebelum start undi polls atau selepas start undi polls ye? Saya confuse sikit. Masa malam undi polls tu, dari pkl 9pm - 11 lebih pm saya ada undi 200 lebih polls. Mmg siap2 simpan soalan polls untuk aktiviti undi polls mcm ni. 🤭Sebab sebelum ni tak pernah menang sbb bila ada pertandingan, banyak soalan polls yg dah buat. Tu yg save soalan polls tu. Jadi berbalik doakan saya tadi, lepas selesai jawab semua soalan polls baru saya komen 'done'. Betul ke steps yg saya buat tu ye min? Atau kena komen done sebelum start jawab ye. Terima kasih min 😊

Pemenang permainan undi malam tadi. Tahniah🥳

gud luck guys .😉🎉✊🏻🔥

done..sudi sudilah pandang kami min..

3y ago

Hi mama ieda👋 Min kena bersikap jujur. Yang undi terbanyak je boleh menang😍

done 🥰

done

DONE 🥰😘

DONE 😎

Done👏