Undi, Komen & Menang Edisi Raya !

Bawa pulang barangan Tupperware yang comel-comel ni sempena Raya tahun ni jom!😍 Senang je nak menang! Undi poll sebanyak mungkin di bahagian 'Poll' , Like post rasmi ni sekali tau & jangan lupa klik 'Sertai' di bahagian Pertandingan😍 Lepastu lambai lah min sikit dekat Komen bawah ni ya!👋 Goodluck semua! Tak sabar min nak cari pemenang kali ni🥰

Undi, Komen & Menang Edisi Raya !
100 Balas

Done ❤️ . Semoga dimurahkan rezeki

Done❤️❤️❤️❤️❤️

Hi 👋🏻 Kalau nmpk, mohon bls lambai 🤭

3y ago

Heheh sorry min baru nampak 👋Jangan lupa undi banyak-banyak harini tau sebab harini last day😘

Done😘 Hai min 👋👋👋 selamat Hari Raya..

3y ago

Hiiiii😘 Selamat Hari Raya jugak🥰Jangan lupa undi banyak-banyak ya harini, sebab harini last day😍

DONE Hai min... 😉.. Moga2 ada rezeki menang

3y ago

Hi mommyyyy😍 InsyaAllah amin🥰

Done 🤗 semoga ada rezeki menang kali ni👋

3y ago

InsyaAllah amin🥰 Pertandingan ni 3 hari tau. Set alarm hari hari eh😆

Done. Selamat hari raya mummy semua

👋👋👋👋💕😘💕😘

done✅✅✅✅✅✅ 👋👋👋 min

3y ago

Hiiii🥰 Jangan lupa undi banyak-banyak harini ya sebab harini last day tau😘

Done.. Moga ada rezeki tahun ni pulak