UNDI, KOMEN & MENANG Mijoy Storage Box !

🎁 Bawa pulang Mijoy Storage Box bernilai RM 109.90 hari ini dengan cara yang mudah! . Hanya perlu ikuti semua langkah di gambar. Undi, Follow, Komen & Menang sekarang! Pertandingan berakhir 10 November tau! Cepat jangan lepaskan peluang ni parents TAP 😘

UNDI, KOMEN & MENANG Mijoy Storage Box !
3840 Balas

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ini ianya dapat mendidik dan membantu si manja saya menyimpan permainan Mijoy husk dengan lebih kemas dan teratur. Memiliki warna yang menarik menambat hati si manja saya untuk bermain dengan lebih ceria dan gembira. Pertama kali bermain toy mijoy dengan anak, saya sudah jatuh cinta bau toys tersebut. Pastinya, MIJOY Storage box juga diperbuat dari bahan yang sama. RICE HUSK! 😘Si manja bermain sambil mengigit block Mijoy pun, saya dah tak perlu risau! Sambil bermain sambil itu juga membina imaginasi kreatif si manja saya. Tambahan pula, Mijoy Stroge box bersifat mesra kanak-kanak ini, dapat mengelakkan mainan si manja saya bersepah, mengelakkan kecederan yang tidak diingini, bahkan dapat belajar kiraan jam dari nombor yang tertera. Yang bestnya, Mijoy storage box ini mudah dibawa kemana-mana saja ketika si manja saya ingin bermain ditempat yang diingini. Wah! Seronoknya jika anak yang dapat memiliki Mijoy Storage box yang sudah lama saya risik ini❤️ Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ini ianya dapat mendidik dan membantu si manja saya menyimpan permainan Mijoy husk dengan lebih kemas dan teratur. Memiliki warna yang menarik menambat hati si manja saya untuk bermain dengan lebih ceria dan gembira. Pertama kali bermain toy mijoy dengan anak, saya sudah jatuh cinta bau toys tersebut. Pastinya, MIJOY Storage box juga diperbuat dari bahan yang sama. RICE HUSK! 😘Si manja bermain sambil mengigit block Mijoy pun, saya dah tak perlu risau! Sambil bermain sambil itu juga membina imaginasi kreatif si manja saya. Tambahan pula, Mijoy Stroge box bersifat mesra kanak-kanak ini, dapat mengelakkan mainan si manja saya bersepah, mengelakkan kecederan yang tidak diingini, bahkan dapat belajar kiraan jam dari nombor yang tertera. Yang bestnya, Mijoy storage box ini mudah dibawa kemana-mana saja ketika si manja saya ingin bermain ditempat yang diingini. Wah! Seronoknya jika anak yang dapat memiliki Mijoy Storage box yang sudah lama saya risik ini❤️

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ialah ia dapat mengajar anak saya untuk belajar mengemas dan menyimpan mainan ke dalam bekas dengan sendiri. Selain daripada itu ia adalah permainan yang selamat untuk anak berbanding blok mainan yang ada di pasaran. Sebelum ini kami ada beli mainan blok untuk anak tapi ia tiada ciri keselamatan yang sama macam terdapat pada produk Mijoy Storage Box yang mana anak mudah masukkan mainan ke dalam mulut dan di khuatiri akan tercekik serta bucunya tajam boleh buat anak terluka . Jadi dengan adanya Mijoy Storage box ini saya tidak risau lagi jika anak gigit permainannya dan ia selamat. Saya teringin hendak memenangi hadiah Mijoy Storage Box untuk anak saya. Saya harap ada rezki untuk anak saya bermain dengan permainan ini bagi merangsang kemahiran motor untuk dia. Bila saya baca tentang ciri yang ada seperti 1) ia di perbuat daripada 25% sekam padi 2) tiada bahan toksik dan kimia di dalam permainan anak 3)tepi permainan ia bulat dan tiada bucu lagi menyakinkan saya untuk bagi anak main kerana tidak akan tercedera jika terpijak di sebabkan tajam 4)anak mudah untuk pegang dan cengkam semasa bermain 5) permainan ini boleh menggalakkan perkembangan kanak kanak sihat 6) dengan ada permainan begini kanak kanak dapat membina sesuatu yang kreatif mengikut kreativiti serta imaginasi anak dalam perkembangan kemahiran motor mereka Saya harap saya dapat menang permainan ini dan tersenarai dari 5 pemenang yang boleh membawa pulang mainan best serta menyeronokkan ini untuk anak serta boleh buat anak saya Fatimah Az Zahrah rasa gembira untuk bermain. "KERANA BILA ANAK GEMBIRA IBU PUN BAHAGIA ❤️". .

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ialah ia dapat mengajar anak saya untuk belajar mengemas dan menyimpan mainan ke dalam bekas dengan sendiri. Selain daripada itu ia adalah permainan yang selamat untuk anak berbanding blok mainan yang ada di pasaran. Sebelum ini kami ada beli mainan blok untuk anak tapi ia tiada ciri keselamatan yang sama macam terdapat pada produk Mijoy Storage Box yang mana anak mudah masukkan mainan ke dalam mulut dan di khuatiri akan tercekik serta bucunya tajam boleh buat anak terluka . Jadi dengan adanya Mijoy Storage box ini saya tidak risau lagi jika anak gigit permainannya dan ia selamat. Saya teringin hendak memenangi hadiah Mijoy Storage Box untuk anak saya. Saya harap ada rezki untuk anak saya bermain dengan permainan ini bagi merangsang kemahiran motor untuk dia. Bila saya baca tentang ciri yang ada seperti 1) ia di perbuat daripada 25% sekam padi 2) tiada bahan toksik dan kimia di dalam permainan anak 3)tepi permainan ia bulat dan tiada bucu lagi menyakinkan saya untuk bagi anak main kerana tidak akan tercedera jika terpijak di sebabkan tajam 4)anak mudah untuk pegang dan cengkam semasa bermain 5) permainan ini boleh menggalakkan perkembangan kanak kanak sihat 6) dengan ada permainan begini kanak kanak dapat membina sesuatu yang kreatif mengikut kreativiti serta imaginasi anak dalam perkembangan kemahiran motor mereka Saya harap saya dapat menang permainan ini dan tersenarai dari 5 pemenang yang boleh membawa pulang mainan best serta menyeronokkan ini untuk anak serta boleh buat anak saya Fatimah Az Zahrah rasa gembira untuk bermain. "KERANA BILA ANAK GEMBIRA IBU PUN BAHAGIA ❤️"...

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ialah ia dapat mengajar anak saya untuk belajar mengemas dan menyimpan mainan ke dalam bekas dengan sendiri. Selain daripada itu ia adalah permainan yang selamat untuk anak berbanding blok mainan yang ada di pasaran. Sebelum ini kami ada beli mainan blok untuk anak tapi ia tiada ciri keselamatan yang sama macam terdapat pada produk Mijoy Storage Box yang mana anak mudah masukkan mainan ke dalam mulut dan di khuatiri akan tercekik serta bucunya tajam boleh buat anak terluka . Jadi dengan adanya Mijoy Storage box ini saya tidak risau lagi jika anak gigit permainannya dan ia selamat. Saya teringin hendak memenangi hadiah Mijoy Storage Box untuk anak saya. Saya harap ada rezki untuk anak saya bermain dengan permainan ini bagi merangsang kemahiran motor untuk dia. Bila saya baca tentang ciri yang ada seperti 1) ia di perbuat daripada 25% sekam padi 2) tiada bahan toksik dan kimia di dalam permainan anak 3)tepi permainan ia bulat dan tiada bucu lagi menyakinkan saya untuk bagi anak main kerana tidak akan tercedera jika terpijak di sebabkan tajam 4)anak mudah untuk pegang dan cengkam semasa bermain 5) permainan ini boleh menggalakkan perkembangan kanak kanak sihat 6) dengan ada permainan begini kanak kanak dapat membina sesuatu yang kreatif mengikut kreativiti serta imaginasi anak dalam perkembangan kemahiran motor mereka Saya harap saya dapat menang permainan ini dan tersenarai dari 5 pemenang yang boleh membawa pulang mainan best serta menyeronokkan ini untuk anak serta boleh buat anak saya Fatimah Az Zahrah rasa gembira untuk bermain. "KERANA BILA ANAK GEMBIRA IBU PUN BAHAGIA ❤️".

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ialah ia dapat mengajar anak saya untuk belajar mengemas dan menyimpan mainan ke dalam bekas dengan sendiri. Selain daripada itu ia adalah permainan yang selamat untuk anak berbanding blok mainan yang ada di pasaran. Sebelum ini kami ada beli mainan blok untuk anak tapi ia tiada ciri keselamatan yang sama macam terdapat pada produk Mijoy Storage Box yang mana anak mudah masukkan mainan ke dalam mulut dan di khuatiri akan tercekik serta bucunya tajam boleh buat anak terluka . Jadi dengan adanya Mijoy Storage box ini saya tidak risau lagi jika anak gigit permainannya dan ia selamat. Saya teringin hendak memenangi hadiah Mijoy Storage Box untuk anak saya. Saya harap ada rezki untuk anak saya bermain dengan permainan ini bagi merangsang kemahiran motor untuk dia. Bila saya baca tentang ciri yang ada seperti 1) ia di perbuat daripada 25% sekam padi 2) tiada bahan toksik dan kimia di dalam permainan anak 3)tepi permainan ia bulat dan tiada bucu lagi menyakinkan saya untuk bagi anak main kerana tidak akan tercedera jika terpijak di sebabkan tajam 4)anak mudah untuk pegang dan cengkam semasa bermain 5) permainan ini boleh menggalakkan perkembangan kanak kanak sihat 6) dengan ada permainan begini kanak kanak dapat membina sesuatu yang kreatif mengikut kreativiti serta imaginasi anak dalam perkembangan kemahiran motor mereka Saya harap saya dapat menang permainan ini dan tersenarai dari 5 pemenang yang boleh membawa pulang mainan best serta menyeronokkan ini untuk anak serta boleh buat anak saya Fatimah Az Zahrah rasa gembira untuk bermain. "KERANA BILA ANAK GEMBIRA IBU PUN BAHAGIA ❤️"

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ialah ia dapat mengajar anak saya untuk belajar mengemas dan menyimpan mainan ke dalam bekas dengan sendiri. Selain daripada itu ia adalah permainan yang selamat untuk anak berbanding blok mainan yang ada di pasaran. Sebelum ini kami ada beli mainan blok untuk anak tapi ia tiada ciri keselamatan yang sama macam terdapat pada produk Mijoy Storage Box yang mana anak mudah masukkan mainan ke dalam mulut dan di khuatiri akan tercekik serta bucunya tajam boleh buat anak terluka . Jadi dengan adanya Mijoy Storage box ini saya tidak risau lagi jika anak gigit permainannya dan ia selamat. Saya teringin hendak memenangi hadiah Mijoy Storage Box untuk anak saya. Saya harap ada rezki untuk anak saya bermain dengan permainan ini bagi merangsang kemahiran motor untuk dia. Bila saya baca tentang ciri yang ada seperti 1) ia di perbuat daripada 25% sekam padi 2) tiada bahan toksik dan kimia di dalam permainan anak 3)tepi permainan ia bulat dan tiada bucu lagi menyakinkan saya untuk bagi anak main kerana tidak akan tercedera jika terpijak di sebabkan tajam 4)anak mudah untuk pegang dan cengkam semasa bermain 5) permainan ini boleh menggalakkan perkembangan kanak kanak sihat 6) dengan ada permainan begini kanak kanak dapat membina sesuatu yang kreatif mengikut kreativiti serta imaginasi anak dalam perkembangan kemahiran motor mereka Saya harap saya dapat menang permainan ini dan tersenarai dari 5 pemenang yang boleh membawa pulang mainan best serta menyeronokkan ini untuk anak serta boleh buat anak saya Fatimah Az Zahrah rasa gembira untuk bermain. "KERANA BILA ANAK GEMBIRA IBU PUN BAHAGIA ❤️" .

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ialah ia dapat mengajar anak saya untuk belajar mengemas dan menyimpan mainan ke dalam bekas dengan sendiri. Selain daripada itu ia adalah permainan yang selamat untuk anak berbanding blok mainan yang ada di pasaran. Sebelum ini kami ada beli mainan blok untuk anak tapi ia tiada ciri keselamatan yang sama macam terdapat pada produk Mijoy Storage Box yang mana anak mudah masukkan mainan ke dalam mulut dan di khuatiri akan tercekik serta bucunya tajam boleh buat anak terluka . Jadi dengan adanya Mijoy Storage box ini saya tidak risau lagi jika anak gigit permainannya dan ia selamat. Saya teringin hendak memenangi hadiah Mijoy Storage Box untuk anak saya. Saya harap ada rezki untuk anak saya bermain dengan permainan ini bagi merangsang kemahiran motor untuk dia. Bila saya baca tentang ciri yang ada seperti 1) ia di perbuat daripada 25% sekam padi 2) tiada bahan toksik dan kimia di dalam permainan anak 3)tepi permainan ia bulat dan tiada bucu lagi menyakinkan saya untuk bagi anak main kerana tidak akan tercedera jika terpijak di sebabkan tajam 4)anak mudah untuk pegang dan cengkam semasa bermain 5) permainan ini boleh menggalakkan perkembangan kanak kanak sihat 6) dengan ada permainan begini kanak kanak dapat membina sesuatu yang kreatif mengikut kreativiti serta imaginasi anak dalam perkembangan kemahiran motor mereka Saya harap saya dapat menang permainan ini dan tersenarai dari 5 pemenang yang boleh membawa pulang mainan best serta menyeronokkan ini untuk anak serta boleh buat anak saya Fatimah Az Zahrah rasa gembira untuk bermain. "KERANA BILA ANAK GEMBIRA IBU PUN BAHAGIA ❤️"..

Kelebihan kepada anak saya jika memenangi Mijoy Storage Box ialah ia dapat mengajar anak saya untuk belajar mengemas dan menyimpan mainan ke dalam bekas dengan sendiri. Selain daripada itu ia adalah permainan yang selamat untuk anak berbanding blok mainan yang ada di pasaran. Sebelum ini kami ada beli mainan blok untuk anak tapi ia tiada ciri keselamatan yang sama macam terdapat pada produk Mijoy Storage Box yang mana anak mudah masukkan mainan ke dalam mulut dan di khuatiri akan tercekik serta bucunya tajam boleh buat anak terluka . Jadi dengan adanya Mijoy Storage box ini saya tidak risau lagi jika anak gigit permainannya dan ia selamat. Saya teringin hendak memenangi hadiah Mijoy Storage Box untuk anak saya. Saya harap ada rezki untuk anak saya bermain dengan permainan ini bagi merangsang kemahiran motor untuk dia. Bila saya baca tentang ciri yang ada seperti 1) ia di perbuat daripada 25% sekam padi 2) tiada bahan toksik dan kimia di dalam permainan anak 3)tepi permainan ia bulat dan tiada bucu lagi menyakinkan saya untuk bagi anak main kerana tidak akan tercedera jika terpijak di sebabkan tajam 4)anak mudah untuk pegang dan cengkam semasa bermain 5) permainan ini boleh menggalakkan perkembangan kanak kanak sihat 6) dengan ada permainan begini kanak kanak dapat membina sesuatu yang kreatif mengikut kreativiti serta imaginasi anak dalam perkembangan kemahiran motor mereka Saya harap saya dapat menang permainan ini dan tersenarai dari 5 pemenang yang boleh membawa pulang mainan best serta menyeronokkan ini untuk anak serta boleh buat anak saya Fatimah Az Zahrah rasa gembira untuk bermain. "KERANA BILA ANAK GEMBIRA IBU PUN BAHAGIA ❤️"