Anak pertama bersalin week ke berapa?

Orang kata anak pertama ni memori kuat sikit, ye lah anak pertama kan katanya😅 Mommies semua ingat ke week ke berapa bersalin anak pertama dulu?👶 Komen sikit kalau ingat. Lagi power kalau ingat week dengan hari ke berapa😍

Anak pertama bersalin week ke berapa?
426 Balas

38 weeks dh beranak Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU