Anak pertama bersalin week ke berapa?

Orang kata anak pertama ni memori kuat sikit, ye lah anak pertama kan katanya😅 Mommies semua ingat ke week ke berapa bersalin anak pertama dulu?👶 Komen sikit kalau ingat. Lagi power kalau ingat week dengan hari ke berapa😍

Anak pertama bersalin week ke berapa?
426 Balas

Tepat 40 weeks spt due date dlm buku pink 🤭 Walhal dah start sakit lebih kurang 2 hari sebelumnya, tp jalan lmbat buka. bby keluar jam 12 .55 pagi (tengah malam) on due. smpai my mom kata bertuah punya cucu. maknya sakit dah 2 hari igt nak keluar dah, rupanya dia nak keluar tarikh due jugak 😅