Allhamdulillah hadiah tahun 2021🥰🥰😍

Allhamdulillah doa kn sy dah baby sihat yee mommy2 semua😍 baby first🥰❤️

Allhamdulillah hadiah tahun 2021🥰🥰😍
35 Balas

Alhamdulillah sis...doa kn sy juga ye..tgh ttc next baby nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Tahniah. Semoga ibu dan anak sihat selalu. Doakan sy jugak teringin nak anak. Dah pernah keguguran sekali. Dah check upt berkali2 masih satu line 😭

3y ago

Saya tengah alami simptom loya pening tekak pahit. Tapi check upt masih negative. Takut sangat kalau terlalu berharap

Alhmdullilah..semoga ibu dn baby shat2 hendaknya..doakn sy jugak dapt hadiah mcm sis tahun 2021 ni🙏🏻

Alhamdulilah,tahniah ye sis..Semoga baby n ibu sihat smpi saat melahirkn aamiin🤲

tahniah semoga dipermudahkan urusan..sekoga mummy dan bby sihat aminn

Tahniah puan, semoga ibu Dan baby sihat selalu 😊

alhamdulillah smoga baik2 sje.. sama dgn sy, hadiah thun bru

amin...smoga dpermudahkn sgla nyer..jge dri bbaik🤗

congratulations! semoga mummy and baby sihat ☺️

tahniah sis..bila due date sis? Mana tahu sama🥰