Baby keluar awal

due date 10/9. allhamdulillah selamat bersalin sehari sebelum merdeka🥰

12 Balas

alhamdulillah sis.saya due 1/9 pon xberanak ii lagi🥲doakan sya beranak sebelum 1/9 ya 😭🤲❤️risau kalau overdue sbb nurse dh bg tarikh serah diri 7/9 ni😌

8mo ago

semoga dipermudahkan segala urusan🥰

Alhamdulillah selamat berpantang sis, sy pun due 10/9 tp tkde tanda pun lg. Harap baby keluar sblm due taknak serah diri 9/9 🫠

Wahh alhamdulillah seronok nya.. saya 3.9 tak kelua2 lagi nih🫣 hari2 pujuk tak jalan jugak ari2 squat tak jalan2 jugak..

due kita sama sis, harap esok pagi saya beranak sbb dah sakit sakit tapi leh tahan lagi doakan ya 🥹❤️❤️

Induce tak sis ? atau bby memang nak keluar awal ? sbb due date kite sama , tapi sy dipaksa induce 4/9 🥺

Alhamdulillah tahniah sis , selamat berpantang ye , sy due date 11/9 , btw sis ada turun tanda ke

8mo ago

430 pagi ada leaking sis. check jalan baru 2cm.

Tahniah sis...💗 Due 11/9, tiada apa² tanda lagi. Tunggu hari bersalin je ni

due sama..tgh menunggu jg ni..semoga di permudahkan utk kita semua

kalo tanda perut mengeras bnyk kali nak kena pi hospital ke

due date kita sama. tapi baby xmau keluar lagik.