Asslammualaikum hi first bby nih 😻

Sy pregnant 4weeks4days . Kurang slera makan & kerap rasa ngntuk , letih , ade mcm sy tak ? Normal ke semua tuh ? Btw , doa kn sy & kndungan sihat ye 🥰😻

11 Balas

Alhamdulillah , tahniahh ye awak.. semoga Allah permudahkan urusan kehamilan awak ye dan semoga selamat bersalin.. dan semoga baby dalam kandungan membesar dengan sihat , cukup sempurna sifat tubuh badannya.. awal2 pregnant nie , jangan buat kerja2 lasak , kerja2 berat tau , selalu positive.. jaga pemakanan , ambil makanan yg berkhasiat.. alahan utk first trimester tu normal , so enjoying your pregnancy journey..🥰 folic acid jangan skip makan tau.. semoga awak dan baby , dan semua yg baca nie sentiasa dalam Rahmat Allah selalu.. dan doakan sy jugak ye yg sedang pregnant anak kedua.. semoga sy dan baby selamat , sihat hendaknya..💕

sama macam saya selera makan kalo pagi tu tak ada tp kena makan jugak untuk baby , lepastu suka mengantok. pula kerja duduk saja depan komputer mata pejam celik pejam celik ja 🤣🤣 normal ja tu , skrg saya pun dah 7weeks 🥰

2y ago

InsyaAllah amin , saya pun doakan awak dgn kandungan awak baik2 ja okay 😘

Tahniah awk. Semoga baby membesar dgn sihat. Jaga diri ya. Awal2 kehamilan ni jgn buat kerja2 berat. Bykkan rest and jgn lupa consume folic acid setiap hari. Semoga allah mudahkan urusan awk dan baby 😄

waalaikumsalam. tahnia sis. sy sama dgn sis cuma sy selera ja makan tp kalau ayam sy geli padahal sy paling suka makan ayam goreng. 😂 sy pun bby first dah 8minggu hari ni. doakan sy juga ya sis 🥰

Saya baru 5 weeks, mmg betul asyik letih n ngantuk padahal dah tidur banyak haha selera makan pun kurang. Semoga kandungan kita sihat smpai bersalin 🤲🏻

normal... redha, syukur dan sabar hadapi ujian kehamilan. Mudah mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat. 💐❣️

Wahhh..Tahniah awk..😍😘😘 first bby ye?

Normal, saya pun mcm tu

normal

Normal