Jalan-jalan mana harini tu?

Selamat petang semua😘 Ada yang dah mula jalan-jalan ke musim cuti sekolah ni🥰 Jom cuba komen korang pergi mana je tu😍 Kot boleh bagi idea dekat orang lain nak jalan mana😎

Jalan-jalan mana harini tu?
45 Balas

Hari ni balik rumah dari kampung. Weekend baru ni balik kampung 😘 #TAPsupermoms

Tiada ke mana-mana.Duduk berehat di rumah je;sambil kemas sikit2 mana patut.

duduk rumah luangkan masa bersama suami dn anak2.. #TAPxTanamera

sejak ada virus ni 24jam duk rumah ja😂keluar pun g klinik ja..

Dr pg memerap duk umah....dah petang pergi pasar malam je

Ddk rmh ja... Tgh quarantine xblh keluar rumah...😞

3y ago

alaaa. semoga dipermudahkan segala urusan puan💪🥰

Jln2 dlm rumah je admin. 😚😆 #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Kerja, nk berjalan jauh pun risau musim covid ni kan.

Exercise morning dkt taman, then whole day stay at home je

3y ago

bestnya exercise dekat Taman😍

g klinik checkup baby 4 bulan + cucuk 🥰🥰