Bercuti dengan siapa agaknya tu?

Wowww ramainya dah mula bercuti kan 😍 Haah cuba komen sikit 3 nama yang korang nampak dulu dekat bawah ni! Kot-kot tu lah yang teman korang bercuti kejap lagi 😆

Bercuti dengan siapa agaknya tu?
75 Balas

1.kakak 2.adik 3.ayah🥴(tapi kami dua2 belah dh xde ayah dh meninggal ms kami umo 13.. husben also) 4.mak

KAKAK, ADIK, AYAH, MAK MERTUA, AYAH MERTUA, SUAMI, KUCING, IKAN,

Kakak, adik, ayah, mak, mak mertua, ayah mertua, suami, kucing, ikan,

kakak(saya la kakak) 🤣 mak(da mmg duduk skli) ayah(pon duduk skli)

Kakak, ayah, mak, mak mertua, ayah Mertua, suami, kucing, ikan, adik

kucing ikan mertua (belah suami dua2 dh xde..tggal belah saya shja)

Kakak Adik (tapi saya takda adik, anak buah ramai la 🤣) Ayah

kucing ikan suami kakak adik ayah mak ayah mertua mak mertua

suami kakak mak mak mertua Ayah Ayah mertua adik kucing

kucing ikan mak mertua ayah mertua adik ayah mak suami