Kampung korang dekat mana? Rindu tak?

Selamat petang semua 🥰 Bila kali terakhir korang balik kampung 👉👈 Ada tak yang rindukan kampung halaman?😩 Jom cuba komen sikit kampung korang dekat mana? Kot-kot kita satu kampung😆

Kampung korang dekat mana? Rindu tak?
153 Balas

Pulau redang, Terengganu, rindu nk mkn masakkan emok, disebabkan covid, mmg x dpt nk merasakan ye, rindu nk tgok laut, rindu cuaca kat sana panas waktu tghhri ptng, sejuk wktu mlm, yg penting banyak bintang di langit.. Rindunya 😭😭😭

Somewhere in sabah. with always beautiful mountain view every morning, environment nature sound really different stay at town now jauh d Pahang dah.. zaman sblm covid sllu lg blh balik2 kg mndi2 sungai 😔

Sy mmg rind kn kg rind kn suasana n ms dl ms ayh sy sihat ms mak sy pun crgas lg n ms tok sy ada lagi.. Skg ni dh xdpt nk merasa cm dl

Beaufort Sabah,skrg stay Melaka.. rindunya nak balik kg.. hrp covid ni dah berakhir la sblum raya.. aaamiin

tawau sabah..masuk thn nie thn 3 tak dpt balik sabah klaw covid tak hbis lgi..😭..rindu yg tak terkata..

sungkai trolak ...semoga mak baik2 sja di kmpung..rindu sgt2 nk blik kmpg ziarah kbur arwah abh

Kg belah abh dkt P. Pinang... 4thun xblik.. Mmg rindu.. Plan next year nk balik.. InshaaAllah

Alhamdulillah kampung dekat jawh..area kepala batas penang dan batu kawan penang 😉😉

sabah. 😭 rindu..setahun lebih xbalik. risau dkt mama bapa di kampung sedang x sihat.

kampung wakaf bharu gong badak kuala terengganu, rinduu sangat dengan keluarga