Korang Okay tak tu?

Hi semua selamat petang🥰 Dengan pelbagai isu semasa sekarang ni, Min nak tanyalah sikit. Korang Okay tak tu? Ye lah, ada yang sekolah lambat bukak tahun ni, ada yang hospital ketat sikit peraturan ikut keadaan semasa, ada pulak isu was-was dalam makanan kita dan terbaru isu banjir😰 Jom komen dekat bawah, korang okay tak tu? Min risau ni. Min doakan semuanya dalam jagaan & lindungan-Nya. 😥

Korang Okay tak tu?
30 Balas

Office suami ada positive case so risau juga. Walaupun bukan close contact so husb buat je swab moga negative. Moga kita dilindungi daripada virus Covid19 dan semua penyakit yang memudaratkan

Tak okay 😣 hari pergi tempat client, salah satu pekerja punya kakak kena covid. Sekarang tengah risau lah. Semoga result dia negative 😢

Tak ok..Suami sdg tggu result swap test..Harap2 negatifla..Kontak rapat tempat kje. Ramai kot kat rumah kami mau 11 org..Hrp semuanya ok

Alhamdulillah ok semoga Allah SWT sentiasa memberi kemudahan dalam segala urusan kita... Aamiin Aamiin Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin

risau juga la sbb banjir ni .harap air x masuk rumah la dgn keadaan skrg ni x bp nak larat

lately rasa mcm tahap kesihatan tu turun sikit. but hopefully okay jaa

risau.. smkin bnyk positif c19.. mcm tkt kc sklh ank2

Alhamdulillah, okay💕 👍🏻👌🏻 #TAPsupermoms

Ok Alhamdulillah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

dah start kerja & rasa letih sgt. 😭 Baru weeks 6

3y ago

ya Allah. sabar ya mommy💪 anak dah besar kerja Pon penat jugak mommy😭