Komen emoji korang!

Selamat pagi semua pengguna🥰 Jom pagi ni kita berkenal-kenalan dengan pengguna baru yang lain😉 Cuba komen sikit dekat bawah emoji yang melambangkan diri korang😍 Min satu emoji 💍 ni je kot hahaha

Komen emoji korang!
267 Balas

Masa sebelum kahwin semua di atas, cuma bab kasut tinggi tu xde lah hari²... Lepas dah kahwin, xde satu pon emoji sy nk gambarkan... Hahahahaha... Saya mmg selebet, bukan suami tak jaga tapi saya surirumah, jarang keluar ke sana sini, kerja saya hadap anak layan anak saja jadi xperlu kot semua tu... Unless sy dgn suami nk pi dating.. Hehehe.. Suami pon ckp, dok rumah saja just be neutral xyah beriya asal dapat me time consider ok dah lah.. Saya pon x de nk berkira dgn suami, nk ikut trend ke apa ke, no... Same goes to my husband.. We both understand each other.. Alhamdulillah.. Saya doakan hubungan semua mummy daddy kat sini bahagia till jannah..

Min, saya takde emoji nak pilih sebab satu pun tak😅😅. Cincin kahwin /barang kemas pun saya tak pakai, simpan ke dalam kotak sebab takut hilang masa buat kerja 😂 Jadi emoji saya 🏡💻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

sama lah, saya pon tak suka sgt pakai brg kemas tak selesa nak buat kerja rumah n jaga baby

saya mmg suka bersiap.. tmbh2 pregnant ni..muka pn jdi licin la plk 😅 saya X brp suka pkai inai kuku..tpi sejak pregnant ni.. nk pkai inai kuku😂 yg sebelum2 x plk cmtu😁

Neither 😅 sebab semua tak kena dengan saya dah. Hahaha setiap hari emoji saya ceni jee min: 📚📖📝 sejak ngandung suka sangat belajar macam macam ilmu hahaha

xde imoji untuk sy,sy xpkai perhiasan,xpkai bju @brg brjnma..cma pkai bju biasa je,asal x berhtang n mndtgkn bban..#sy bkn org senang😊

emoji sy 💍..tp bkn cincin,sy pakai rantai 24jam xbukak2...cincin xpakai sebab nk cebok anak susah..lgpn xmuat dh,jari gemok..😂 #TAPactiveusers

lau ade emoji makan sye pilih makan.. huhu😁..💍pkai brg kemas rantai tu pun pkai yg kecik je lau cincin n make up pkai time g bjalan-jalan...

brg kemas mmg hari² pakai, mekap ikut mood.. sesekali warnakan gak kuku, gune pewarna kuku @ inai.. 😂 pakai cermin mata rabun tu je.. 🤣

make up of course sbb workholic mum, nail art masa period kdg, barang kemas org perempuan kena pakai walaupun satu utk aura kita.. 😊❤️

👡- wedges xtinggi sgt 🥿- kurang 10 psg 🤓- rabun jauh.. Spek bishe2 je 💅- inai daun 💍- silver 💄- eye liner, maskara n 💄